Charlize Theron

  • Шарлиз Терон

    Филмови: 31
    Шарлиз Терон (Charlize Theron) родена 7 август 1975, Бенони, Јужна Африка. Јужноафриканска и американска глумица, продуцент и модел. Добитник е на повеќе наради и признанија, и една од најплатените актерки во светот.

Пронајдени 31 филмови

Страници