Jon Voight

  • Џон Војт

    Филмови: 16
    Џон Војт (Jon Voight) роден 29 декември 1938, Јонкерс, Њујорк, САД. Американски глумец, режисер и сценарист.

Пронајдени 16 филмови

Страници