Danny Trejo

  • Дани Трехо

    Филмови: 34
    Дани Трехо (Dan Trejo) роден 16 мај 1944, Лос Анџелес, Калифорнија, САД. Американски актер и гласовен актер.

Пронајден/и 34

Страници