Kristin Scott Thomas

  • Кристин Скот Томас

    Филмови: 16
    Дама Кристин Ен Скот Томас (Dame Kristin Ann Scott Thomas) родена 24 мај 1960, Редрут, Корнвол, Англија. Англиска актерка.

Пронајдени 16 филмови

Страници