Theo James

  • Тео Џејмс

    Филмови: 14
    Теодор Питер Џејмс Кинерд Таптиклис (Theodore Peter James Kinnaird Taptiklis) познат како Тео Џејмс, роден 16 декември 1984, Хај Виком Бакингемшир, Англија. Англиски актер, режисер, продуцент и модел.

Пронајдени 14 филмови

Страници