Jason Momoa

  • Џејсон Момоа

    Филмови: 16
    Џозеф "Џејсон" Намакаеха "Момоа" (Joseph Jason Namakaeha Momoa) роден 1 август 1979, Хонолулу, Хаваи, САД. Aмерикански глумец, модел и продуцент.

Пронајдени 16 филмови

Страници