Dolph Lundgren

  • Долф Лундгрен

    Филмови: 19
    Долф Лундгрен (Dolph Lundgren) роден 3 ноември 1957, Стокхолм, Шведска. Шведски актер, режисер, и боречки уметник.

Пронајдени 19 филмови

Страници