Sandra Bullock

  • Сандра Булок

    Филмови: 20
    Сандра Анет Булок (Sandra Annette Bullock) родена 26 јули 1964, Арлингтон, Вирџинија, САД. Американско-германска глумица, продуцент и филантроп. Најплатена глумица во светот во 2010 и 2014 година.

Пронајдени 20 филмови

Страници