Patrick Wilson

  • Патрик Вилсон

    Филмови: 31
    Патрик Џозоф Вилсон (Patrick Joseph Wilson) роден 3 јули 1973, Норфолк, Вирџинија, САД. Американски актер и пејач.

Пронајдени 31 филмови

Страници