Amanda Seyfried

  • Аманда Сејфрид

    Филмови: 28
    Аманда Мишел Сејфрид (Amanda Michelle Seyfried) родена 3 декември 1985, Алентаун, Пенсилванија, САД. Американска актерка, модел и пејачка.

Пронајдени 28 филмови

Страници