Henry Cavill

  • Хенри Кавил

    Филмови: 10
    Хенри Вилијам Делглиш Кавил (Henry William Dalgliesh Cavill) роден 5 мај 1983, Сент Хелиер, Џерси (Бејлифство Џерси). Британски актер.

Пронајден/и 10

Страници