Amy Adams

  • Ејми Адамс

    Филмови: 22
    Ејми Лу Адамс (Amy Lou Adams) родена 20 август 1974, Виченца, Венето, Италија. Американска актерка, добитник на два Златни глобуси.

Пронајдени 22 филмови

Страници