Ted Levine

  • Тед Левин

    Филмови: 18
    Френк Теодор „Тед“ Левин (Frank Theodore "Ted" Levine) роден 29 мај 1957, Белер, Охајо, САД. Американски актер.

Пронајдени 18 филмови

Страници