Emma Roberts

  • Ема Робертс

    Филмови: 13
    Ема Роуз Робертс (Emma Rose Roberts) родена 10 февруари 1991, Рајнбек, Њујорк, САД. Американска актерка и пејачка.

Пронајден/и 13

Страници