Anthony Hopkins

  • Ентони Хопкинс

    Филмови: 32
    Сер Филип Ентони Хопкинс (Sir Philip Anthony Hopkins) роден 31 декември 1937, Маргам, Порт Талбот, Велс. Велшки актер, композитор, режисер и продуцент.

Пронајдени 32 филмови

Страници