Jake Gyllenhaal

  • Џејк Џиленхол

    Филмови: 24
    Џејкоб Бенџамин "Џејк" Џиленхол (Jacob Benjamin "Jake" Gyllenhaal) роден 19 декември 1980, Лос Анџелес, Калифорнија, САД. Американски актер и продуцент.

Пронајдени 24 филмови

Страници