Julianne Moore

  • Џулиен Мур

    Филмови: 53
    Џули Ен Смит (Julie Anne Smith) родена 3 декември 1960, Форт Браг, Северна Каролина, САД. Американска филмска глумица со шкотско потекло од кое ја наследила црвената коса, која подоцна постанала нејзин заштитен знак.

Пронајден/и 53

Страници