Gemma Arterton

  • Џема Артертон

    Филмови: 11
    Гема Кристина Артертон (Gemma Christina Arterton) родена 2 февруари 1986, Грејвсенд, Кент, Англија. Англиска актерка, активист и продуцент.

Пронајдени 11 филмови

Страници