Octavia Spencer

  • Октавија Спенсер

    Филмови: 37
    Октавија Ленора Спенсер (Octavia Lenora Spencer) родена 25 мај 1972, Алабама, САД. Американска актерка и авторка.

Пронајдени 37 филмови

Страници