Chris Hemsworth

  • Крис Хемсворт

    Филмови: 27
    Крис Хемсворт (Christopher Hemsworth) роден 11 август 1983, Мелбурн, Австралија. Австралиски глумец.

Пронајдени 27 филмови

Страници