Tom Hanks

  • Том Хенкс

    Филмови: 38
    Томас Џефри "Том" Хенкс (Thomas Jeffrey "Tom" Hanks) роден 9 јули 1956, Конкорд, Калифорнија, САД. Американско-грчки глумец, продуцент, сценарист и режисер.

Пронајдени 38 филмови

Страници