Cybill Shepherd

  • Сибил Шеперд

    Филмови: 2
    Сибил Лин Шеперд (Cybill Lynne Shepherd) родена 18 февруари 1950 , Мемфис, Тенеси, САД. Американска актерка и поранешен модел.

Пронајдени 2 филмови