Penélope Cruz

  • Пенелопе Круз

    Филмови: 17
    Пенелопе Круз Санчез (Penélope Cruz Sánchez) родена 28 април 1974, Сан Себастијан де лос Рејес, Мадрид, Шпанија. Шпанска актерка и модел.

Пронајден/и 17

Страници