Abbie Cornish

  • Аби Корниш

    Филмови: 11
    Аби Корниш (Abbie Cornish) позната и по нејзиното рапско име "Dusk", родена 1982, Локинвар, Нов Јужен Велс, Австралија. Австралиска актерка и рапер.

Пронајдени 11 филмови

Страници