Al Pacino

  • Ал Пачино

    Филмови: 24
    Алфредо Џејмс "Ал" Пачино (Alfredo James "Al" Pacino) роден 25 април 1940, Њујорк, САД. Американски актер и режисер.

Пронајдени 24 филмови

Страници