Brad Pitt

  • Бред Пит

    Филмови: 38
    Вилијам Бредли Пит (William Bradley Pitt) роден 18 декември 1963 во Спрингфилд, Мисури. Toj e американски актер и филмски продуцент, добитник е на повеќе награди и оскари.

Пронајдени 38 филмови

Страници