Michael Fassbender

  • Мајкл Фасбендер

    Филмови: 21
    Мајкл Фасбендер (Michael Fassbender) роден 2 април 1977, Хајделберг, Баден-Виртемберг, Германија. Ирски актер и возач на трки.