Sam Worthington

  • Сем Вортингтон

    Филмови: 16
    Самуел Хенри Џуниор "Сем" Вортингтон (Samuel Henry J. "Sam" Worthington) роден 2 август 1976, Годалминг, Сари, Англија. Австралиски глумец и писател.

Пронајдени 16 филмови

Страници