John Cho

  • Џон Чо

    Филмови: 15
    Џон Чо (John Cho) роден Чо Јо-Хан (Cho Yo-Han), 16 јуни 1972, Сеул, Јужна Кореја. Американски актер.

Пронајдени 15 филмови

Страници