Diane Kruger

  • Дијана Кригер

    Филмови: 15
    Дијана Кригер моминско Хајдкригер (Diane Kruger née Heidkrüger), родена 8 мај 1984, Атина, Грција. Германска актерка и поранешен моден модел.

Пронајдени 15 филмови

Страници