Ralph Fiennes

  • Рејф Фајнс

    Филмови: 28
    Рејф Натанијел Твислтон-Викам-Фајнс (Ralph Nathaniel Twisleton-Wykeham-Fiennes) роден 22 декември 1962, Ипсвич, Сафок, Англија. Англиски актер, продуцент и режисер.

Пронајдени 28 филмови

Страници