Lily James

  • Лили Џејмс

    Филмови: 14
    Лили Клои Нинет Томсон (Lily Chloe Ninette Thomson) попозната како Лили Џејмс (Lily James), родена 5 април 1989, Ешер, Сари, Англија. Британска глумица и модел.

Пронајдени 14 филмови

Страници