Kristen Bell

  • Кристен Бел

    Филмови: 22
    Кристен Ен Бел (Kristen Anne Bell ) родена 18 јули 1980, Хјунингтон Вудс, Мичиген, САД. Американска актерка, пејачка, продуцентка и гласовен уметник.

Пронајдени 22 филмови

Страници