Chris Pratt

  • Крис Прат

    Филмови: 24
    Кристофер Мајкл Прат (Christopher Michael Pratt) роден 21 јуни 1979, Вирџинија, Минесота, САД. Американски актер.

Пронајдени 24 филмови

Страници