Keanu Reeves

  • Кијану Ривс

    Филмови: 34
    Кијану Чарлс Ривс (Keanu Charles Reeves) роден 2 септември 1964, Бејрут, Либан. Канадски актер, музичар, филмски продуцент и режисер.

Пронајдени 34 филмови

Страници