Joel Kinnaman

  • Џоел Кинаман

    Филмови: 9
    Чарлс Џоел Нордстром Кинаман (Charles Joel Nordström Kinnaman) роден 25 ноември 1979, Стокхолм, Шведска. Шведски актер.

Пронајдени 9 филмови

Страници