Kit Harington

  • Кит Харингтон

    Филмови: 8
    Кристофер "Кит" Кејтсби Харингтон (Christopher Catesby "Kit" Harington) роден 26 декември 1986, Лондон, Англија. Англиски глумец и продуцент.

Пронајдени 8 филмови

Страници