Teresa Palmer

  • Тереза Палмер

    Филмови: 12
    Тереза Мери Палмер (Teresa Mary Palmer) родена 26 февруари 1986, Аделаида, Австралија. Австралиска актерка, писателка, модел и филмски продуцент.

Пронајдени 12 филмови

Страници