Brendan Gleeson

  • Брендан Глисон

    Филмови: 28
    Брендан Глисон (Brendan Gleeson) роден 29 март 1955, Даблин, Ирска. Ирски актер и филмски режисер.

Пронајдени 28 филмови

Страници