Helena Bonham Carter

  • Хелена Бонам Картер

    Филмови: 20
    Хелена Бонам Картер (Helena Bonham Carter) родена 26 мај 1966, Ислингтон, Лондон, Англија. Англиска актерка.

Пронајдени 20 филмови

Страници