Ashley Judd

  • Ешли Џад

    Филмови: 15
    Ешли "Џад" Тајлер Киминела (Ashley "Judd" Tyler Ciminella) родена 19 април 1968, Лос Анџелес, Калифорнија, САД. Американска актерка и политички активист.

Пронајдени 15 филмови

Страници