Léa Seydoux

  • Леа Седу

    Филмови: 14
    Леа Хелен Седу-Форние де Клаусон (Léa Hélène Seydoux-Fornier de Clausonne) родена 1 јули 1985, Париз, Франција. Француска актерка.

Пронајдени 14 филмови

Страници