Simon Baker

  • Сајмон Бејкер

    Филмови: 6
    Сајмон Лукас Бејкер (Simon Lucas Baker) роден 30 јули 1969, Лонсестон, Тасманија, Австралија. Австралиски актер и режисер.

Пронајдени 6 филмови