John Turturro

  • Џон Тортуро

    Филмови: 24
    Џон Мајкл Тортуро (John Michael Turturro) роден 28 февруари 1957, Њујорк САД. Американски актер, писател и режисер.

Пронајдени 24 филмови

Страници