Patrick Dempsey

  • Патрик Демпси

    Филмови: 8
    Патрик Гејлен Демпси (Patrick Galen Dempsey) роден 13 јануари, 1966, Луистон, Мејн, САД. Американски глумец.

Пронајдени 8 филмови

Страници