J.K. Simmons

  • Џеј Кеј Симонс

    Филмови: 42
    Џонатан Кимбл Симонс (Jonathan Kimble Simmons) роден 9 јануари, 1955, Детроит Мичиген, САД. Американски глумец и гласовен актер.

Пронајдени 42 филмови

Страници