Eddie Redmayne

  • Еди Редмејн

    Филмови: 12
    Едвард Џон Дејвид "Еди" Редмејн, (Edward John David "Eddie" Redmayne) роден 6 јануари 1982, Вестминстер, Лондон, Англија. Aнглиски глумец.

Пронајдени 12 филмови

Страници