Charles Dance

  • Чарлс Денс

    Филмови: 16
    Валтер Чарлс Денс (Walter Charles Dance) роден 10 октомври 1946, Редич, Вустершир, Англија. Англиски актер, сценарист и режисер.

Пронајдени 16 филмови

Страници