Mark Ivanir

  • Марк Иванир

    Филмови: 8
    Марк Александрович Иванир (Mark Alexandrovich Ivanir) роден 6 септември 1968, Черновци, Украинска Советска Социјалистичка Република, СССР. Украинско-израелски актер и гласовен уметник,

Пронајдени 8 филмови

Страници