David Oyelowo

  • Дејвид Ојелоуо

    Филмови: 20
    Дејвид Ојетокунбо Ојелоуо (David Oyetokunbo Oyelowo) роден 1 април 1976, Оксфорд, Оксфордшир, Англија. Британско-нигериски-американски актер и продуцент.

Пронајдени 20 филмови

Страници